Skip to content

Operation Assistant

Netherlands, Noord-Brabant, 's-HertogenboschData

Job description

Houd jij van een afwisselende job en wil jij onze collega’s ondersteunen bij tal van zaken? Dan hebben wij de perfecte bijbaan voor jou!


About your job!

Hoe leuk is het om tijdens je studietijd door Nederland te reizen en een kijkje te kunnen nemen achter de schermen bij de grote producenten van levensmiddelen en drogisterijproducten?!

We zijn op zoek naar een collega die het zat is om vakken te vullen bij de supermarkt en zin heeft om een kijkje te nemen op de arbeidsmarkt. Je gaat bijvoorbeeld aan de slag met het beoordelen en verbeteren van datakwaliteit van online content, zodat merkeigenaren dit in alle kanalen (web, app, print etc.) met 100% accuraatheid kunnen tonen. Daarnaast hebben we jouw ondersteuning nodig bij logistieke processen, zoals het vastleggen van maten en gewichten.

De werkzaamheden vinden regelmatig plaats op kantoor maar zullen ook uitgevoerd worden bij onze klanten. Je reist door Nederland en maakt kennis met bedrijven als bijvoorbeeld Coca Cola, Bacardi en Grolsch. Bij terugkomst op kantoor staat het bier al koud en is de pooltafel gereed voor gebruik.


Sven over zijn werk bij World of Content:

"Toen ik voor mijn afstudeerstage een passend bedrijf aan het zoeken was, kwam ik terecht bij World of Content. Het sollicitatieproces verliep erg fijn en al snel was ik meerdere dagen per aan het werk op kantoor. Na met succes mijn scriptie te hebben geschreven, werd mij gelijk een fulltime baan aangeboden. Het feit dat ik dit aanbod heb geaccepteerd is een hele goede keuze geweest; zo heb ik mezelf ondertussen weten te ontwikkelen tot een echte professional. Het team is (oprecht!) jong en ambitieus, wat ervoor zorgt dat iedereen elke dag met plezier naar zijn/haar werk komt. Zelf ben ik ook een paar keer Nederland doorgereden, om bij Delta Wines op locatie producten te wegen en te meten. Vervolgens kom je terug op kantoor en assisteer je het Data Team met het invoeren en verbeteren van de product data, onder het genot van een lekker bakje koffie en een muziekje. Ik kan je vertellen dat dit gewoon heel relaxt werk is! Als ik in jouw schoenen stond en ik zocht een leuke bijbaan, zou ik zeker gelijk solliciteren. De vrijdagmiddagborrels en teamuitjes wil je ook echt niet missen!"

Waar kom je terecht?

Je komt terecht in een jong en ambitieus team dat hard werkt, maar ook van een lolletje houdt en regelmatig op de vrijdagmiddag een drankje en snack erbij pakt om de week goed af te sluiten. Kortom: een gezellige en informele sfeer! Daarnaast zijn we gevestigd op een mooie locatie in het centrum van Den Bosch.

Job requirements

Wat jij te bieden hebt

  • Je hebt affiniteit met ICT en/of het werken met data/content.
  • Je houdt van afwisseling tussen kantoorwerk en klantenbezoek
  • Je bent communicatief sterk en kan alleen op pad om ons bedrijf te presenteren
  • Je gaat gemakkelijk om met een laptop/computer


Wat wij jou bieden

  • Salaris tussen €12,50 - €17,50 per uur
  • Flexibele werktijden, ook buiten kantooruren
  • Volledig verzorgde lunch
  • Mogelijkheid om door te groeien naar een fulltime job
  • Leuke borrels met gezellige collega’s
  • Relevante werkervaring voor op jouw CV


Solliciteer nu en misschien zien we je binnenkort op ons kantoor!