Skip to content

New Business Development Manager Benelux

Netherlands, Noord-Brabant, 's-HertogenboschSales

Job description

Weet jij precies hoe je leads moet opvolgen, prospects benaderen en klanten binden? Dan willen wij jou in ons team!

Om de klantenportefeuille van ons snelgroeiende bedrijf nog verder uit te breiden in de Benelux zijn we op zoek naar jou! Jij bent samen met de rest van het salesteam verantwoordelijk voor identificeren en najagen van marketing leads. Door deze leads breng jij de prospects in de FMCG, gezondheids- & schoonheids- en farmaceutische industrie in kaart. Je toont eigenaarschap over jouw voorstellen richting de klant, organiseert demonstraties en productpresentaties van onze software. Met als doel; de deal sluiten.


Dominic about his work as Account Manager:

"Bij World of Content is iedereen gemotiveerd om samen hard te werken en geeft iedereen maximale inzet. We willen samen knokken om het bedrijf geweldig te maken! Je ziet hier geen collega's die zich vastgeroest voelen in hun baan. We maken graag grapjes. In het verkoopteam hebben we Stefan die geweldig is in verkoop en van wie we veel kunnen leren. Tegelijkertijd leert hij ook van mij. Het voordeel van werken in een tech start-up is dat er veel mogelijkheden zijn!''


Waar kom je terecht?

Met het hele team werken we keihard om de groei van het bedrijf te realiseren. Dit zorgt voor veel uitdagingen en daarmee ook voor veel overwinningen. Er zijn dus genoeg redenen om successen te vieren en dat doen we maar al te graag. Je komt terecht in een jong en ambitieus team dat weet van aanpakken, maar ook van een lolletje houdt en regelmatig op de vrijdagmiddag een drankje en snack erbij pakt om de week goed af te sluiten. Kortom: een gezellige en informele sfeer! Daarnaast zijn we gevestigd op een mooie locatie in het centrum van Den Bosch.


Over World of Content

World of Content wordt gedreven door innovatie. Toen we begonnen, jaagden we de Nederlandse e-commerce industrie aan door slimme content management diensten te introduceren die makkelijker, sneller en flexibeler waren dan wat de conventionele providers konden leveren. Nu, een niet al te lange periode later, werkt World of Content in een razend tempo door aan innovatieve producten die ons dichter bij de stip aan de horizon brengen; geautomatiseerd wereldwijd de perfecte content aanbieden afgestemd op het individu.


De stappen die we gezet hebben zouden nooit mogelijk zijn geweest zonder een geweldig team. We zijn actief bezig een team te bouwen met jonge getalenteerde werknemers die een aangeboren passie delen voor de nieuwste technologieën en producten. Wij zorgen ervoor dat ze de kans krijgen zich te ontwikkelen en met de nieuwste technologie te werken, zodat we de toekomst van content management kunnen blijven bouwen.


We zijn een van de snelst groeiende content management platformen van Europa. Wij helpen bedrijven van alle groottes om hun online prestaties te optimaliseren. Op dit moment vertegenwoordigen we ruim 1.500 merken die gezamenlijk honderdduizenden producten via World of Content geoptimaliseerd aanbieden in het online kanaal.

Job requirements

Wat wij van jou vragen

 • Je bezit over uitstekende communicatieve vaardigheden waarmee je mensen kan overtuigen
 • Je bezit over een gezonde dosis zelfvertrouwen en jij durft initiatief te nemen
 • Je weet precies hoe je moet inspelen op de kansen in de markt
 • Zelfstandig en samenwerken gaat jou beide goed af
 • Je spreekt vloeiend Engels en Nederlands
 • Je hebt kennis en ervaring met werken in Software of IT-organisaties
 • Je hebt minstens 5 jaar sales ervaring


Wat wij jou bieden

 • Salaris van 80000-120000 OTE, gebaseerd op ervaring en kennis
 • 25 vakantiedagen
 • Een uitdagende baan met uitgebreide carrièremogelijkheden
 • De kans om ook jou zelf persoonlijk verder te ontwikkelen d.m.v. trainingen en cursussen
 • Flexibele werkuren
 • Reiskostenvergoeding op basis van openbaar vervoer of kilometer vergoeding
 • Verzorgde gezamenlijke lunch
 • Een cultuur waarin open communicatie en het creatief oplossen van uitdagingen voorop staan
 • Een mooi kantoor naast het centraal station in het centrum van Den Bosch
 • Een jong, leuk en succesvol bedrijf met een platte organisatiestructuur


Ben jij onze Sales manager voor de Benelux? Solliciteer dan direct op deze vacature!